Garam natrium Asid Sulfonic Polynaptalena CAS 36290-04-7

Garam natrium Asid Sulfonic Polynaptalena CAS 36290-04-7

CAS NO: 36290-04-7
Penghantaran Port: Dalian, China
Terma pembayaran: L / C, T / T, PayPal, Western Union

Hantar pertanyaan

Maklumat produk

CAS NO.

36290-04-7

Sinonim

Ejen penyebaran NNO, formaldehid natrium naphthalene-2-sulfonate (1: 1: 1), disodium 5 - [(7-sulfonatonaphthalen-1-yl) metil] naphthalene-2-sulfonate;

M. F.

C21H14Na2O6S2

MW

472.4418

Permohonan

Permohonan

Sodium Naphthalene Sulfonate Formaldehid adalah ejen mengurangkan air berongga tinggi. Mengikut keadaan suhu dan keperluan teknikal projek, mengamalkan prototaip atau langkah komposit, ia boleh digunakan untuk merumuskan pelbagai jenis konkrit kekuatan tinggi di bawah C80. Penyesuaian tinggi untuk simen, dan ia dapat memenuhi keperluan teknikal semua jenis konkrit sepanjang tahun sambil mengambil langkah yang sesuai. Ia digunakan secara meluas dalam jalan raya, kereta api, jambatan, terowong, loji kuasa, DAMS, bangunan bertingkat tinggi dan projek lain.


EO Chemicals adalah salah satu daripada garam Natrium terkemuka dari pembekal asid polynaptalena sulphonic di China, dialu-alukan untuk membeli garam natrium polynaptalatin asid sulfonat dari syarikat kami. Jika anda mempunyai tuntutan atau sebarang pertanyaan, sila hubungi Ida: eo.ida@eoexport.com


流程图 .jpg


Kelebihan daya saing

1. Garam natrium asid sulphonic polynaptalena -Kami mempunyai pelanggan di seluruh dunia:


● Perkhidmatan profesional dan pengalaman yang kaya membuat pelanggan berasa selesa, stok yang mencukupi dan penghantaran pantas memenuhi keinginan mereka.

● Maklum balas pasaran dan maklum balas barangan akan dihargai, memenuhi keperluan pelanggan adalah tanggungjawab kami.

● Berkualiti tinggi, harga yang kompetitif, penghantaran cepat, perkhidmatan kelas pertama mendapat kepercayaan dan pujian dari para pelanggan.


2. Garam natrium polynaptalat asid sulfat-Prinsip Tiga:


● Penghantaran selamat: Pelbagai saluran, melindungi privasi pelanggan. Dan sekiranya perlu, pastikan untuk menghantar semula.

● Jangan pernah berubah: Produk akan sentiasa mengekalkan kesucian yang tinggi, tidak akan berubah, Kualiti tinggi adalah budaya syarikat kami.

● Perkhidmatan yang baik: Segera untuk menyelesaikan masalah pelanggan, supaya pelanggan dapat menerima barang dengan selamat.Hot Tags: garam natrium polynaptalatin cas casin sulphonic 36290-04-7, pengeluar, pembekal, borong, disesuaikan, harga rendah, kesucian yang tinggi, dalam stok, jualan

Sepasang: Parafin berklorin CAS 63449-39-8 Seterusnya: Boldenone Undecylenate CAS 13103-34-9

Barangan yang berkaitan

Siasatan